Zimbabwe

View listings

zimbabwe.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Zimbabwe

Fastighet till salu i Zimbabwe

Zimbabwe är ett landlockat land i södra Afrika. den gränsar till norr med Zambia, i öster med Moçambique, i söder med Sydafrika och i väst med Botswana. huvudstaden är Harare.

Till skillnad från många andra afrikanska länder är kapital inte det bästa stället att leva, i själva verket är Harare definierat som en av de minst säkraste städerna i Afrika.

Om du är intresserad av att investera i fastigheter till salu i Zimbabwe föreslår vi staden Masvingo, nära huvudstaden och med ett tillräckligt bra val av fastigheter. Det finns många nya byggnader eftersom det är ett anständigt turistmål.

Gweru ligger i mitten av landet. Staden är intressant för familjer som söker fastigheter till salu i Zimbabwe, eftersom den är full av gårdar och är hem till ett antal högskolor och universitet, särskilt Midlands State University och Mkoba Teachers College.

Mutare är den fjärde befolkningen i Zimbabwe, det är en turistort och de som bestämde sig för att investera i fastigheter till salu i Zimbabwe kan göra det med syftet att använda fastigheterna som semesterhem.

Missa inte en fastighetssökning till salu i Bulawayo, näst största staden i Zimbabwe. Nivån på fastigheten som säljs i denna stad är mellan-hög, eftersom den betraktades som den sanna ekonomiska centrum i Zimbabwe på grund av sin närhet till Sydafrika, och också för att den är hemma för textilindustrin, metallurgiska industrier och förlag.

2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB